درخشش هافمن در سي‌وچهارمين جشنواره امتنان

درخشش هافمن در سي‌وچهارمين جشنواره امتنان

مجموعه هافمن موفق به دريافت جايزه‌هاي «واحد نمونه، کارگروه نمونه، روابط عمومي نمونه و کارگر نمونه» از سي‌وچهارمين جشنواره امتنان از نخبگان جامعه‌ کار و توليد شده است. اين جشنواره در راستاي ماده 195 قانون کار و با هدف شناسايي و تجليل از نيروهاي کار مولد، متخصص، مخترع، مبتکر و همچنين اشاعه فرهنگ کار و کارآفريني در سه مرحله مقدماتي، استاني و کشوري و در سه بخش اقتصادي برگزار مي‌شود.
1401/12/03

متن خبر

درخشش هافمن در سي‌وچهارمين جشنواره امتنان

پنجره‌ايرانيان؛ در سي‌وچهارمين جشنواره امتنان از نخبگان جامعه‌ کار و توليد استان آذربايجان شرقي از مجموعه هافمن با اهداي 4 جايزه تقدير به عمل آمد.
مجموعه هافمن موفق به دريافت جايزه‌هاي «واحد نمونه، کارگروه نمونه، روابط عمومي نمونه و کارگر نمونه» از سي‌وچهارمين جشنواره امتنان از نخبگان جامعه‌ کار و توليد شده است. اين جشنواره در راستاي ماده 195 قانون کار و با هدف شناسايي و تجليل از نيروهاي کار مولد، متخصص، مخترع، مبتکر و همچنين اشاعه فرهنگ کار و کارآفريني در سه مرحله مقدماتي، استاني و کشوري و در سه بخش اقتصادي برگزار مي‌شود.


 
با توجه به ماده 195 قانون کار، جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌هاي کار نخبه و واحدهاي نمونه، هرساله با هدف شناسايي و تجليل از نيروهاي کار مولد، متخصص، مخترع، مبتکر و همچنين اشاعه فرهنگ کار و تلاش در جامعه در سه بخش خدمات، صنعت و کشاورزي برگزار مي‌شود. منتخبين و برترين‌هاي اين جشنواره هم‌زمان با سراسر کشور در هفته کارگر در ارديبهشت‌ماه 1402 معرفي و مورد تجليل قرار خواهند گرفت.


 

سي‌وچهارمين جشنواره امتنان

در سالي که با شعار «توليد؛ دانش‌بنيان و اشتغال آفرين» مزين شده است، سي‌وچهارمين جشنواره امتنان با رويکرد شناسايي، الگوسازي از نيروي مبدع، مبتکر و نخبه در راستاي تحقق بيانيه گام دوم انقلاب و همچنين تبيين رويکردهاي فرهنگي اجتماعي دولت در حمايت از بنگاه‌هاي توليدي براي تحقق اقتصاد مقاومتي هدف‌گذاري و برگزار مي‌شود.
جامعه کارگري و کارفرمايي نخبه نقش ارزنده‌اي در پايداري و توسعه اقتصادي هر منطقه‌اي دارد و بايد نخبگان اين قشر زحمتکش و پرتلاش که بار سنگيني را جهت توسعه اقتصاد کشور به دوش مي‌کشند به مردم و جامعه معرفي شوند.
بر اين اساس، هرسال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي به‌منظور تشويق و افزايش روحيه کار در نيروهاي مولد، ‏متخصص، مخترع و مبتکر در جهت خودکفايي و خودباوري و همچنين فراهم کردن زمينه‌هاي لازم براي ‏تبادل اطلاعات، تجارب و مهارت‌هاي علمي و تجربي در جامعه کار و توليد و اصلاح و راه‌اندازي سيستم‌ها و تجهيزات به‌روز، اقدام به برگزاري جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و توليد در سطح کشور ‏مي‌کند‎.‏ ‏
 انگيزه بخشي، اعتمادآفريني و ترويج حاکميت، روح صداقت و همدلي در جامعه کار و تلاش با توجه به مسائل جامعه، نيازها و انتظارات جامعه کارگري، ايجاد زمينه و فضاي مناسب براي رشد و پرورش نيروي کار و نقش‌آفريني و تاثيرگذاري نخبگان جامعه کار و تلاش در روند توسعه جامعه ازجمله اهداف برگزاري جشنواره امتنان از کارگران است.

 
ارائه شيوه‌هاي نوين در کار شامل بهبود مصرف انرژي، کاهش هزينه‌ها و افزايش راندمان توليد، صرفه‌جويي ارزي و ريالي، کاهش ضايعات و زمان توليد، افزايش بهره‌وري، اختراع و ابتکار شامل ساخت قطعه، دستگاه يا اصلاح فرآيند توليد، اختراع، ابتکار و يا راه‌اندازي خط توليد جديد، مهندسي معکوس در انتقال و بومي‌سازي دانش و فناوري، افزايش بهره‌وري و کيفيت نسبت به نمونه‌هاي داخلي و خارجي، افزايش رفاه يا رضايت مشتري و... ازجمله شاخص‌هاي کارگران و گروه‌هاي کار و واحدهاي نمونه است که در اين جشنواره مدنظر قرار مي‌گيرد.

واحد نمونه، کارگروه نمونه، روابط عمومي نمونه و کارگر نمونه

بر اساس ارزيابي‌هاي به‌عمل‌آمده از سوي اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان آذربايجان شرقي در سال 1401، شرکت هافمن که با توجه به فعاليت‌هاي خود در بخش واحدهاي نمونه سي و چهارمين جشنواره امتنان شرکت کرده بود؛ با ارائه مستنداتي از فعاليت‌هاي خود و با نظر کميته ارزيابي کارگروه استاني، توانست به‌عنوان «واحد نمونه» سال استان شناخته شود.
مجموعه هافمن با همت و تلاش جمعي کارکنان و اجراي طرح‌هاي توسعه‌اي موثر در جهت ارتقا سطح کمي و کيفي محصولات و حفظ درآمد پايدار شرکت با همت مهندسين جوان و متخصص خود، موفق به کسب اين عنوان شد و سيد جواد اعرج خدايي نيز به‌عنوان «کارگر نمونه» در اين جشنواره معرفي شد.
در اين جشنواره همچنين آقاي علي خيري، روابط عمومي مجموعه هافمن به‌عنوان «روابط عمومي نمونه» و آقايان مهدي آقاجاني و جواد جوادي به سرگروهي آقاي محمد الماسي به‌عنوان «کارگروه نمونه» برگزيده شدند.


 

تجليل از شادي و نشاط کارگران در جهت افزايش بهره‌وري

حسين فتحي، مديرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان آذربايجان شرقي در حاشيه برگزاري جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و توليد استان با تبريک فرارسيدن ايام دهه فجر گفت: هم‌زمان با ايام دهه فجر سي و چهارمين جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و توليد استان برگزار شد که در اين جشنواره 347 ثبت‌نام صورت گرفته بود.
وي در ادامه افزود: 30 مورد به مرحله داوري رسيد که عمدتا واحدهاي نمونه استان هستند که از بين آن‌ها 6 کارگر نمونه استان و گروه‌هاي کاري نمونه انتخاب شدند.
مديرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان در خصوص شاخص‌هاي اين جشنواره خاطرنشان کرد: کارفرماياني که براي شادي و نشاط کارگران در جهت افزايش بهره‌وري تلاش مي‌کنند، مورد تحسين و تجليل قرار گرفتند.
فتحي در پايان گفت: خوشبختانه باوجود پيچيدگي‌هاي فراواني که در واحدهاي توليدي وجود دارد، روزبه‌روز پيشرفت‌هاي فيزيکي در استان مشاهده مي‌شود.

جامعه بدون مهارت پيشرفت نخواهد داشت

در ادامه نيز محمدحسين فرهنگي، نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در حاشيه اين مراسم گفت: در ايران پس از دفاع مقدس مهم‌ترين اقدامات کشور در زمينه توليد است و مقام معظم رهبري سال‌هاست که با نام‌گذاري هرسال با عناوين توليد به ارزش اين موضوع اشاره مي‌کند.
وي در ادامه افزود: دوران پس از جنگ دوران توليد است و امروزه دنيا در حال کنش و واکنش است که در همين زمينه مؤلفه‌هاي زيادي وجود دارد.
فرهنگي با تاکيد بر اهميت مهارت‌آموزي خاطرنشان کرد: بارها اين نکته را به وزير علوم تاکيد کرده‌ايم و متاسفانه ايشان هيچ سخني براي اين موضوع نداشتند درحالي‌که مهارت اگر در جامعه‌اي نباشد آن کشور پيشرفت و رشد نخواهد داشت.
فرهنگي تصريح کرد: سازمان آموزش فني و حرفه‌اي کشور در حال حاضر دو طرح براي مشغولان و فارغ‌التحصيلان دارد که در آن رشته فرعي به دانشجويان آموزش داده شود تا اگر شغل متناسب با رشته‌شان يافت نشد در مهارت خود مشغول به کار شوند که اين کار در دنيا رايج است و اميدواريم اين طرح گسترش يابد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در روزهاي آتي تبريز ميزبان مسابقات مهارت‌آموزي زير 21 سال کشور خواهد بود که برندگان اين مسابقات به فرانسه اعزام خواهند شد و اميدواريم مسئولان توليدي استان از اين مسابقات حمايت کنند تا رقابت‌هاي به‌يادماندني در تبريز ثبت شود.
...و يک حرکت انسان دوستانه
گفتني است، در اقدامي انسان‌دوستانه پرسنل گروه صنعتي هافمن جايزه‌هاي نقدي خود در اين جشنواره را به زلزله‌زدگان خوي اهدا کردند.
 
1401/12/03
نظراتثبت نظر
نظر خود را ثبت کنید