آیا در و پنجره‌های چوبی مقاوم هستند؟

آیا در و پنجره‌های چوبی مقاوم هستند؟

خلاصه:
در اتاق‌خواب‌ها، حمام و سرویس بهداشتی نقش مهمی در زیبایی دکوراسیون داخلی منزل شما دارند. در این نوشته به مقایسه کیفیت و مقاومت در و پنجره چوبی در مقایسه با سایر انواع پروفیل در و پنجره می‌پردازیم. با هافمن همراه باشید.
1400/08/02

یکی از عوامل مهم در طراحی خانه، انتخاب درهای داخلی مناسب است. در اتاق‌خواب‌ها، حمام و سرویس بهداشتی نقش مهمی در زیبایی دکوراسیون داخلی منزل شما دارند. درهای چوبی یکی از گزینه‌هایی است که طرفداران بسیاری دارد و بسیاری از طراحان دکوراسیون داخلی این گزینه را در نظر می‌گیرند. علاوه‌ بر زیبایی چوب، این نوع از در و پنجره‌ تنوع بالا و مدل‌های مختلفی دارند و به نوعی دست شما برای انتخاب باز است.
در این نوشته به مقایسه کیفیت و مقاومت در و پنجره چوبی در مقایسه با سایر  انواع پروفیل در و پنجره خواهیم پرداخت.
 
در و پنجره های چوبی


مقاومت درهای چوبی در برابر رطوبت 

با توجه به جنس چوب، طبیعی است که رطوبت را به خود جذب کند و آسیب‌پذیر باشد. اما با انجام یک سری ترفندها و رعایت برخی موارد می‌توانید جلوی آسیب درهای چوبی را در برابر رطوبت بگیرید.
قرار دادن پوششی از جنس پلی اورتان بر روی درهای چوبی آن‌ها را ضد آب می‌کند. این پوشش مهم‌ترین اقدام برای مقاوم‌سازی درها در برابر رطوبت است که می‌تواند از جنس کیلر یا رنگ باشد.
اغلب رنگ پلی اورتان از کیلر است. کیلر رنگ شفافی است که با سیلر ترکیب می‌کنند و کاربرد شبیه رنگ دارد که با قلم‌مو یا پیستوله روی در و پنچره زده می‌شود. کیلر نسبت به رنگ مقاوم‌تر است اما هزینه آن نیز بیشتر است، هرچند این هزینه با توجه به کیفیتی که حاصل می‌شود منطقی است.
در رابطه با درهای حمام و سرویس بهداشتی که نیاز است ضد آب و عایق باشند می‌توانید از رنگ پولیش استفاده کنید. رنگ پولیش نه تنها بسیار زیبا و شفاف است بلکه کیفیت بالایی نیز دارد.
روکش‌هایی از جنس MDF یا ترکیب ام دی اف و روکش چوب و رنگ ضد آب یا پلیمر نیز مقاومت قابل قبولی ایجاد کرده و درها را ضد آب می‌سازند.
 
در و پنجره چوبی
 


مقاومت درهای چوبی در برابر نور خورشید

درهای چوبی اگر پوشش مناسبی نداشته باشند و در معرض آفتاب باشند، سریعا پوسیده و آسیب می‌بینند. اما با استفاده از پوشش رنگ، کیلر پلی اورتان و پولیش، درهای چوبی در برابر آفتاب عایق مقاوم می‌شوند. استفاده از این پوشش‌ها همان‌طور که در ابتدا گفته شد در برابر رطوبت نیز مقاومت ایجاد می‌کنند.
برای خرید درهای لابی و ورودی که در معرض آفتاب هستند، حتما توجه داشته باشید که پوشش پولیش و پلی اورتان داشته باشند.

مزایا در و پنجره‌های چوبی

زیبایی

درهای چوبی نسبت به انواع دیگر پروفیل در و پنجره ظاهر زیباتری دارند. با استفاده از در و پنجره‌های چوبی می‌توانید سبک‌های مختلفی از دکوراسیون داخلی را در منزل خود پیاده کنید. تنوع درهای چوبی بسیار بالا است  هرکدام از جنس های بکار رفته در پنجره های چوبی کاربرد مختص به خود را دارند. می‌توانید با کمک متخصصان در منزل خود را متناسب با فضا و در اندازه و مدل دلخواه سفارش دهید. رنگ و طرح‌های متنوع در کنار قابلیت تلفیق چوب با فلز و شیشه گستره وسیعی از طرح‌ها را ایجاد می‌کند. ویژگی‌ای که شاید دیگر انواع پروفیل در و پنجره در این سطح از آن برخوردار نیستند.

 

دوام

درهای چوبی در گذر زمان اگر پوشش خوبی داشته باشند و به صورت مستمر به آن‌ها رسیدگی شود، زیبایی خود را حفظ می‌کنند. درهای چوبی بسیار محکم هستند و بر خلاف انوع چوب‌های مصنوعی، مقاومت بالایی دارند.

رنگ‌

در حالی که درهای فایبرگلاس، استیل و پروفیل یو پی وی سی محدود به چند نوع رنگ هستند، درهای چوبی محدودیت رنگ ندارند. در صورتی می‌خواهید؟ در زرد رنگ برای نمای خانه شما مناسب است؟ درهای چوبی را می‌توان به هر رنگ دلخواهی رنگ‌آمیزی کرد. این مزیتی است که سایر مصالح و پروفیل در و پنجره به این گستردگی از آن برخوردار نیستند. جدا از این مورد چوب‌های مختلف نیز رنگ‌های گوناگونی دارند و اگر از آن دسته افرادی هستید که ترجیح می‌دهید از طرح و رنگ طبیعی چوب استفاده کنید این امکان نیز در طیف وسیعی در دسترس شماست.
همچنین بخوانید:

عایق‌سازی و بهره‌وری انرژی

درهای چوبی دارای ارزش R بسیار بالایی هستند. این امر باعث می‌شود که آنها در برابر تغییرات دما مقاوم باشند. اگر عایق‌بندی برای شما در اولویت قرار دارد این درها یک انتخاب عالی است. درهای چوبی عایق بسیار بیشتری را نسبت به پروفیل در و پنجره آلومینیومی ایجاد می‌کنند. این درها اگر به خوبی نصب شده باشند اتاق‌ها را در صورت لزوم خنک یا گرم نگه می‌دارد. یکی دیگر از نکات کارآمد این نوع در و پنجره، در صرفه‌جویی در مصرف انرژی است. با استفاده از مواد با ضریب حرارتی پایین و عایق‌سازی مناسب، در میزان مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌شود. طیف گسترده‌ای از لاک‌ها و رنگ‌ها وجود دارد که می‌توانید روی درها بمالید تا خاصیت عایق آنها را افزایش دهید. راه بدون هزینه دیگر این است که درهای اتاق‌هایی که به ندرت مورد استفاده قرار می‌گیرند را بسته نگه دارید تا هوا بیشتر در مناطق پر رفت و آمد گردش داشته باشد.

مقاومت صدا

درهای چوبی به طور قابل ملاحظه‌ای از صدای بیرون می‌کاهند. اگر بچه‌ها یا نوجوانانی پر سر و صدا دارید که عاشق پخش موسیقی هستند، مطمئناً درهای چوبی داخلی راهی برای فرار از سر و صدای اضافی هستند. جالب است بدانید، بعضا عایق بودن در و پنجره‌های چوبی به اندازه پروفیل یو پی وی سی است و از نفوذ صدا به خوبی جلوگیری می‌کنند.
در این نوشته به بررسی ویژگی‌های در و پنجره‌های چوبی و مقایسه آن با سایر انواع در و پنجره یو پی وی سی و پنجره دو جداره پرداختیم. امروزه پروفیل در و پنجره از تنوع بالایی برخوردار است و طیف وسیعی از انتخاب‌ها در مقابل مشتریان قرار دارد. برای کسب اطلاع در مورد انواع پروفیل‌ها و نحوه سفارش می‌توانید با شماره ۱۶۴۴ تماس بگیرید. شما کدام نوع از در و پنجره را برای منزل یا محل کار مناسب‌تر می‌دانید؟ نظرات خود در این زمینه را با ما در میان بگذارید.
1400/08/02
نظراتثبت نظر
نظر خود را ثبت کنید
بهترین فرصت برای خرید و تعویض پنجره UPVC